» اخبار » اخبار علمی و آموزشی » سیاره کوتوله پلوتون در وضعیت تقابل خورشیدی قرار می‌گیرد
اخبار علمی و آموزشی

سیاره کوتوله پلوتون در وضعیت تقابل خورشیدی قرار می‌گیرد

۱۴۰۴/۰۵/۰۴ 008

سیاره کوتوله پلوتون 134340 سوم مرداد از مقابل خورشید در آسمان عبور خواهد کرد.

به گزارش ایمنا، سیاره کوتوله پلوتون 134340 جمعه _سوم مرداد_ از مقابل خورشید در آسمان عبور خواهد کرد. این جرم آسمانی در صورت فلکی بزغاله بیشتر طول شب قابل مشاهده خواهد بود و حدود نیمه‌‎شب به وقت محلی به بالاترین نقطه خود در آسمان می‌رسد.

 

سیاره کوتوله پلوتون از اصفهان بین ساعت 21:31 تا 02:55 قابل مشاهده خواهد بود، به طوری که حدود ساعت 21:31 به ارتفاع 21 درجه بالاتر از افق جنوب شرقی شما می‌رسد، سپس ساعت 00:13 حدود 34 درجه بالاتر از افق جنوبی شما به بالاترین نقطه خود در آسمان خواهد رسید، در نهایت نیز ساعت 02:55 به میزان 21 درجه بالاتر از افق جنوب غربی شما از دسترس خارج می‏‌شود.

 

تقریباً با عبور پلوتون از مقابل خورشید، این سیاره کوتوله به نزدیک‌ترین فاصله خود از زمین می‌رسد و در درخشان‌ترین حالت خود ظاهر می‏‌شود. این اتفاق بدین دلیل رخ می‌دهد که وقتی پلوتون در جهت مخالف خورشید قرار می‌گیرد، زمین از بین پلوتون و خورشید عبور می‌کند. سیاره کوتوله پلوتون سوم مرداد بیشتر طول شب قابل مشاهده است، زمانی که مقابل خورشید در آسمان قرار می‌گیرد به این معنا است که تقریباً هنگام غروب خورشید طلوع می‌کند و زمان طلوع خورشید نیز غروب می‌کند.

 

البته سیاره کوتوله پلوتون حتی در نزدیک‌ترین فاصله از زمین، به قدری از آن دور است که حتی با استفاده از تلسکوپ نیز نمی‌توان آن را چیزی بیش از یک نقطه نورانی شبیه ستاره تشخیص داد. پلوتون طی هفته‌های آینده هر شب چهار دقیقه زودتر به بالاترین نقطه خود در آسمان می‌رسد.

 

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×