» سلامت و بهداشت » داروهای گیاهی و طب سنتی » شاه بلوط هندی؛ میوه‌ای با خواص شگفت‌انگیز
داروهای گیاهی و طب سنتی

شاه بلوط هندی؛ میوه‌ای با خواص شگفت‌انگیز

۱۴۰۳/۰۹/۰۳ 008

شاه بلوط هندی نوعی درخت استوایی است که خواص بسیاری برای سلامتی دارد. در این مقاله از موزستان به بررسی خواص شاه بلوط هندی و نحوه مصرف آن پرداخته ایم.

 

همه آنچه باید در مورد شاه بلوط هندی بدانید 

شاه بلوط هندی درختی است که میوه هایی با پوسته خاردار حاوی دانه هایی تولید می کند. اینها ممکن است فوایدی برای سلامتی داشته باشند، به عنوان مثال در درمان واریس و هموروئید. با این حال، ممکن است اثرات نامطلوبی نیز داشته باشند.

 

طرفداران شاه بلوط هندی پیشنهاد می کنند که عصاره دانه حاوی ترکیبات فعالی است که ممکن است از رگ ها محافظت کرده و جریان خون را تقویت کند. به این ترتیب، برخی از افراد ممکن است از آن برای درمان رگ های واریسی استفاده کنند.

 

با این حال، در حالی که به نظر می رسد عصاره دانه برای استفاده کوتاه مدت بی خطر است، مواد خام حاصل از شاه بلوط هندی ممکن است حاوی ترکیبات سمی باشد. بنابراین، تحقیقات بیشتری برای تشخیص فواید سلامتی و عوارض جانبی احتمالی ضروری است.

 

این مقاله خواص شاه بلوط هندی و اینکه چگونه ممکن است برای شرایط سلامتی مفید باشد را مورد بحث قرار می دهد. علاوه بر این، آنچه را که تحقیق می گوید و ملاحظات ضروری برای ایمنی و عوارض جانبی را بررسی می کند.

 

شاه بلوط هندی, تاریخچه شاه بلوط هندی, کشت شاه بلوط هندی

 

شاه بلوط هندی چیست؟

شاه بلوط هندی، درختی بومی بخش‌هایی از جنوب شرقی اروپا است اما اکنون در بسیاری از مناطق در سراسر جهان رشد می‌کند. همچنین به عنوان باکی یا شاه بلوط اسپانیایی شناخته می شود. شاید مردم بتوانند درخت را از روی برگ ها و گل هایش تشخیص دهند، اما بارزترین ویژگی آن میوه اش است. حشرات گل‌ها را گرده افشانی می‌کنند و سپس در داخل یک پوسته سبز خاردار، یک میوه قرمز قهوه‌ای براق ایجاد می‌کنند.

 

میوه های این درخت شبیه شاه بلوط شیرین است اما طعم تلخی دارد و خوردن آن ناامن است. با این حال، مردم به طور سنتی از عصاره شاه بلوط هندی به عنوان داروی گیاهی برای درمان چندین بیماری استفاده می کنند. عنصر فعال اصلی در شاه بلوط هندی اسسین است. بعلاوه، دانه شاه بلوط حاوی ترکیبات شیمیایی زیر است:

• کامفرول

• کورستین

• پروآنتوسیانیدین ها

• استرول ها

 

شاه بلوط هندی, تاریخچه شاه بلوط هندی, کشت شاه بلوط هندی

 

فواید شاه بلوط هندی 

منبع معتبر تحقیقات نشان می دهد که اسسین دارای خواص ضد التهابی است و از سلول های پوشش رگ ها محافظت می کند. این ممکن است نشت پلاسمای خون را کاهش داده و از تورم جلوگیری کند. علاوه بر این، اسسین ممکن است رگها و توانایی آنها برای انقباض موثر را بهبود بخشد. بنابراین، خواص گیاهی شاه بلوط هندی نشان می‌دهد که یک درمان بالقوه برای شرایطی است که شامل التهاب یا تورم در رگ‌ها می‌شود.

 

نارسایی مزمن وریدی

نارسایی مزمن وریدی (CVI) زمانی اتفاق می‌افتد که دریچه‌های وریدهای فرد نتوانند به درستی کار کنند. این باعث می شود که سیاهرگ ها کمتر بتوانند خون را به قلب برگردانند. این می تواند منجر به ایجاد رگ های واریسی در فرد شود. علائم می تواند شامل تورم، درد و تغییر رنگ پوست باشد. اگر پزشک CVI را درمان نکند، می تواند منجر به زخم وریدی یا ترومبوز ورید عمقی شود.

 

از آنجایی که شاه بلوط هندی ممکن است دارای خواص محافظت کننده از عروق باشد، به طور بالقوه می تواند رنگ رگ ها را بهبود بخشد و به آنها کمک کند خون را به قلب برگردانند.

یک مقاله مروری نشان داده عصاره دانه شاه بلوط هندی می تواند یک گزینه درمانی ایمن و قابل تحمل برای CVI ارائه دهد. به طور مشابه، آژانس دارویی اروپا (EMA) تاکید می کند که عصاره ممکن است علائم ناراحتی و سنگینی پاهای مرتبط با CVI را تسکین دهد.

 

هموروئید

به دلیل اثر مفید آن بر روی رگ ها، برخی شواهد نشان می دهد که شاه بلوط هندی ممکن است برای هموروئید مفید باشد. با این حال، تحقیقات بالینی کمی برای حمایت از این موضوع وجود دارد. بنابراین، تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا عصاره شاه بلوط هندی می تواند برای درمان هموروئید مفید باشد، ضروری است.

 

ناباروری مردان

مرکز ملی سلامت مکمل و یکپارچه (NICCH) گزارش می دهد که دانشمندان عصاره دانه شاه بلوط اسب را برای ناباروری مردان مرتبط با واریکوسل مورد تحقیق قرار داده اند. این وضعیتی است که در آن وریدهای داخل کیسه بیضه ملتهب می شوند. با این حال، هنوز تحقیقات بیشتری لازم است زیرا شواهد کافی برای نتیجه‌گیری قطعی وجود ندارد.

 

اثرات ضد التهابی و کاهش قند خون احتمالی

یک مطالعه حیوانی نشان داده که اسکین موجود در نوعی شاه بلوط هندی که منشا آن ازبکستان است ممکن است دارای اثرات ضد التهابی و کاهش قند خون باشد.

محققان پیشنهاد می کنند که ترکیبات فعال موجود در شاه بلوط هندی ممکن است به عنوان دارویی برای درمان دیابت و التهاب کاربرد داشته باشد. علاوه بر این، آنها اشاره می کنند که این ترکیبات ممکن است به طور بالقوه ترومبوآمبولی، ویروس ها و حتی سرطان را درمان کنند.

 

علاوه بر این، یک مطالعه آزمایشگاهی نشان می دهد که عصاره شاه بلوط هندی ممکن است به بهبود زخم یا کمک به درمان تومورهای سرطان پوست کمک کند. با این حال، از آنجایی که این مطالعات حیوانی یا آزمایشگاهی هستند، دانشمندان باید تحقیقات بیشتری در انسان انجام دهند تا این نتایج را تأیید کنند.

 

شاه بلوط هندی, تاریخچه شاه بلوط هندی, کشت شاه بلوط هندی

 

خطرات و آنچه باید در نظر گرفت

دانه‌های خام، پوست، گل‌ها و برگ‌های شاه بلوط هندی به دلیل داشتن یک جزء سمی بی خطر هستند. با این حال، توصیه می‌کند که عصاره‌های تهیه شده دانه شاه بلوط هندی که تولیدکنندگان عنصر سمی را از آن حذف کرده‌اند، برای استفاده کوتاه‌مدت بی‌خطر به نظر می‌رسند. در حالی که شواهد محدودی وجود دارد، تحقیقات همچنین نشان می دهد که بعید است شاه بلوط هندی منجر به آسیب کبدی شود.

 

افرادی که باردار یا شیرده هستند نباید شاه بلوط هندی مصرف کنند زیرا کارشناسان از تأثیرات آن بر والدین یا کودکان اطلاعی ندارند. علاوه بر این، هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه چگونه شاه بلوط هندی ممکن است بر باروری تأثیر بگذارد، وجود ندارد.

 

علاوه بر این شاه بلوط هندی ممکن است اثرات نامطلوب زیر را داشته باشد:

• حالت تهوع

• ناراحتی های گوارشی

• سرگیجه

• سردرد

• سرگیجه

• عکس العمل های آلرژیتیک

• خارش

 

اگر افراد پس از مصرف عصاره شاه بلوط هندی علائم زیر را داشتند، باید با پزشک مشورت کنند:

• درد شدید

• تورم ناگهانی یک یا هر دو پا

• التهاب پوست

• زخم ها

• نارسایی قلبی یا کلیوی

به این ترتیب، برای هر کسی که شاه بلوط هندی را در نظر می گیرد، توصیه می شود مصرف این مکمل را با یک متخصص مراقبت های بهداشتی در میان بگذارد.

 

شاه بلوط هندی, تاریخچه شاه بلوط هندی, کشت شاه بلوط هندی

 

مقدار و نحوه مصرف شاه بلوط هندی

شاه بلوط هندی معمولاً در فرمول‌های بسیاری مانند کپسول‌های Trusted Source، قرص‌ها، عصاره مایع، ژل‌ها و محلول‌ها موجود است. این فرمول ها می توانند از نظر قدرت متفاوت باشند و افراد ممکن است بسته به علائم خود نیاز به استفاده متفاوت از آنها داشته باشند. بنابراین، مردم باید دستورالعمل های روی بسته بندی را دنبال کنند یا از یک پزشک راهنمایی بخواهند.

 

برای مثال، دستورالعمل‌های پلت شاه بلوط هندی برای درمان درد بواسیر توصیه می‌کند که افراد 3 بار در روز 5 گلوله را در زیر زبان خود حل کنند تا زمانی که علائم متوقف شوند یا طبق دستور پزشکشان. برای درمان تنتور شاه بلوط هندی برای درمان درد ساق پا، دستورالعمل ها توصیه می کنند که بزرگسالان و کودکان بالای 12 سال از 2 تا 5 قطره 1 تا 3 بار در روز در آب قبل از غذا استفاده کنند.

 

شاه بلوط هندی, تاریخچه شاه بلوط هندی, کشت شاه بلوط هندی

 

سوالات متداول درباره شاه بلوط هندی

1. چه کسانی نباید شاه بلوط اسبی مصرف کنند؟

اگر شرایط پزشکی خاصی دارید، مانند: خونریزی یا اختلال لخته شدن خون ( شاه بلوط هندی می تواند خون شما را رقیق کند). دیابت ( شاه بلوط هندی ممکن است باعث کاهش قند خون شود ) ، بیماری کلیوی و کبدی ، اختلال معده یا روده ، بیماری احتقانی قلب ، صرع ، شیردهی و بارداری و میگرن

 

2. از کجا می‌توان شاه بلوط هندی را پیدا کرد؟

شاه بلوط هندی را می‌توان در برخی از فروشگاه‌های مواد غذایی و عطاری‌ها پیدا کرد.همچنین می‌توان این میوه را به صورت آنلاین خرید کرد.

 

3. آیا شاه بلوط هندی با چیزی تداخل دارد؟

برخی از داروهایی که ممکن است با این محصول تداخل داشته باشند عبارتند از: “رقیق کننده های خون” (مانند وارفارین، هپارین)، داروهای ضد پلاکت (مانند کلوپیدوگرل، تیکلوپیدین)، داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs مانند ایبوپروفن، ناپروکسن)، محصولات گیاهی که ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.

 

4. چه مدت طول می کشد تا شاه بلوط هندی کار کند؟

بین 2 تا 4 هفته ، شاه بلوط هندی به صورت تجمعی عمل می کند، به این معنی که با گذشت زمان بهتر عمل می کند. در بیشتر موارد انتظار دارید بین 2 تا 4 هفته شاهد بهبود باشید. اگر وریدهای واریسی شما شدید است و مشکل طولانی مدت است، ممکن است کمی بیشتر طول بکشد.

 

سخن پایانی شاه بلوط هندی 

شاه بلوط هندی درختی است که میوه هایی با پوسته خاردار دارد که ممکن است فوایدی برای سلامتی داشته باشد. مردم می توانند ترکیبات فعال شاه بلوط هندی را از دانه ها و برگ های آن استخراج کنند. طرفداران پیشنهاد می کنند که عصاره شاه بلوط هندی ممکن است از رگ ها محافظت کند و جریان خون را تقویت کند. بنابراین، ممکن است برای درمان علائم CVI، واریس و هموروئید مفید باشد. با این حال، تحقیقات بیشتری برای تایید این اثرات ضروری است. علاوه بر این، مانند هر مکمل دیگری، توصیه می شود قبل از مصرف شاه بلوط هندیبا یک متخصص مراقبت های بهداشتی مشورت کند.

 

گردآوری:بخش سلامت موزستان  

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×