«محمود حکیمی» نویسنده و پژوهشگر درگذشت
به گزارش خبرگزاری دانشجو، محمود حکیمی، نویسندۀ آثار پرفروش و پژوهشگر تاریخ اسلام و معاصر، بامداد امروز در بیمارستان شریعتی تهران درگذشت.
بیوگرافی محمود حکیمی
محمود حکیمی (زادهٔ 9 شهریور 1323 در گذشته ی 30 شهریور 1403) یکی از نویسندگان و مترجمان پرکار ایرانی بود. حکیمی از جمله نویسندگان و پژوهشگرانی بود که عمر خود را وقف پژوهش و مطالعه در حوزه تاریخ کرده بود.
محمود حکیمی در چند روز اخیر به دلیل عفونت ریه در بیمارستان شریعتی بستری شده بود.
او نویسندگی را از سال 1339 در مجله کیهان بچهها شروع کرد که چهار سال ادامه داشت. نخستین کتاب دینی حکیمی در سال 1347 درباره زندگانی مصعببن عمیر صحابی قهرمان پیامبر اسلام بود که با عنوان «اشرافزاده قهرمان» به چاپ رسید و مورد استقبال نوجوانان و جوانان قرار گرفت و بارها تجدیدچاپ شد. او ادامه راه داستاننویسی خود را اینطور بیان میکند: از سال 1347 به جمع نویسندگان مجله «درسهایی از مکتب اسلام» پیوستم و از سال 1350 داستانهای دینی را در این مجله وزین حوزه علمیه آغاز کردم. هر داستان گاه بسیار طولانی بود. آخرین داستان دنبالهدار من در این مجله اکنون «شکوفایی تشیع» نام دارد که تاکنون 18 بخش آن در 18 شماره به چاپ رسیده بود.
محمود حکیمی در زمینه ادبیات، تاریخ تمدن و تاریخ اسلام قلم زده و کتابهای بسیاری را نیز ترجمه کرده بود. داستانهایی از عصر ناصرالدینشاه، مجموعه چهارجلدی «هزار و یک حکایت تاریخی»، رمان پرفروش «نقابداران جوان»، مجموعه 22 جلدی «تاریخ تمدن» و دهها اثر دیگر از نوشتههای این نویسنده پیشکسوت بود.