» اخبار » اخبار اقتصادی و بازرگانی » حداکثر افزایش اجاره‌بها برای اصفهان ۲۵ درصد
اخبار اقتصادی و بازرگانی

حداکثر افزایش اجاره‌بها برای اصفهان ۲۵ درصد

۱۴۰۳/۰۵/۱۷ 0045

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: درصد حداکثر افزایش اجاره‌بها برای اصفهان 25 درصد در نظر گرفته شد.

به گزراش باشگاه خبرنگاران، مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص نرخ رشد اجاره‌بها گفت: شورای عالی مسکن مکلف شد با پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی، 50 تا 100 درصد تورم عمومی هر استان را به عنوان میزان افزایش تورم اجاره بها مشخص کند. بر این اساس درصد حداکثر افزایش اجاره‌بها و قرض‌الحسنه برای اصفهان 25 درصد در نظر گرفته شده است.

 

علیرضا قاری قرآن با اشاره به جرائم موجران در صورت رعایت نکردن سقف اجاره بها افزود: در صورت عدم رعایت نرخ افزایش اجاره بهای سالانه توسط موجر در صورت شکایت مستأجر تا پس از 5 سال بعد از انعقاد قرارداد و احراز تخلف توسط مرجع صالح، موجر جریمه می‌شود و باید نسبت به پرداخت مبالغ اضافه دریافت شده به عنوان جریمه به مستاجر و رعایت حداکثر نرخ مجاز اعلام شده از سوی شورای عالی مسکن اقدام کند.

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: علاوه بر این موجر به پرداخت جریمه‌ای معادل 3 برابر مبلغ غیرمجاز افزایش اجاره بهای یک ماه (مشتمل بر مبلغ اجاره بها و اجاره بهای عرفی بدل مبلغ قرض‌الحسنه) محکوم می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه جریمه ماخوذه برای اجرای قانون جهش تولید مسکن در قالب بودجه سنواتی و با ساز و کار گردش خزانه در اختیار صندوق ملی مسکن قرار می‌گیرد، گفت: موجر نسبت به آن ملک مشمول تخفیف‌ها و معافیت‌های مالیاتی موضوع تبصره 11 ماده 53 قانون مالیات‌های مستقیم نمی‌شود.

 

قاری‌قرآن عنوان کرد: بنگاه‌های مشاور املاک موظف به رعایت مفاد ماده 7 قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها از طریق بررسی اسناد ملک مورد اجاره از جمله اجاره نامه 2 سال گذشته بوده و در صورت عدم رعایت سقف و عدم ارائه اسناد مذکور توسط موجرین، بنگاه‌های مشاور املاک مکلف به ارسال این قرارداد‌ها به سازمان امور مالیاتی کشور هستند.

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص جریمه بنگاه‌های مشاور املاک متخلف عنوان کرد: متخلفین توسط شعب سازمان تعزیرات حکومتی در مرتبه اول به جریمه نقدی معادل 3 برابر حق‌الزحمه دریافتی، در مرتبه دوم به محرومیت به مدت شش ماه و جریمه نقدی معادل چهار برابر حق‌الزحمه دریافتی و در مرتبه سوم به محرومیت به مدت یک سال و جریمه نقدی معادل شش برابر حق‌الزحمه دریافتی و در مرتبه چهارم به محرومیت دائم از اشتغال در آن صنف محکوم می‌شوند.

 

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×