» آرایش و زیبایی » آرایش صورت » رنگ نگرفتن ابرو بعد از هاشور ابرو و فیبروز ابرو
آرایش صورت

رنگ نگرفتن ابرو بعد از هاشور ابرو و فیبروز ابرو

۱۴۰۳/۰۲/۰۷ 00143

رنگ نگرفتن ابرو بعد از هاشور ابرو و فیبروز ابرو یکی ازمشکلاتی است که ممکن در برخی موارد با آن روبرو شوید، علت رنگ نگرفتن ابرو بسیار متفاوت است ولی در اغلب موارد مشکل از تقلبی بودن رنگ استفاده شده است. 

 

دلایل رنگ نگرفتن و کمرنگ شدن هاشور ابرو ،میکروبلیدینگ و …

آرایش دائم ابرو، هاشور ابرو و سایه ابرو امروزه یکی از روش های پرطرفدار برای ترمیم نواقص چهره و پهن تر کردن و زیباتر کردن ابروها است. 

یکی از مشکلاتی که بعد از هاشور ابرو به روش های فیبروز ابرو ، میکروبلیدینگ ابرو و غیره ممکن است ، با آن  روبرو شوید رنگ نگرفتن ابرو یا تثبیت نشدن رنگ تاتو و ریزش رنگ هاشور ابرو است که میتواند مانع از رسیدن به نتیجه دلخواهتان شود.

 

شاید بتوان گفت مهم ترین دلیل رنگ نگرفتن ابرو ، تکنیک و تجربه پیگمنتر ، رنگ مورد استفاده ، تقلبی بودن رنگ تاتو و چرب کردن بلافاصله تاتو به دفعات زیاد باشد.

 

علت رنگ نگرفتن هاشور ابرو, علت پاک شدن رنگ هاشور ابرو

 

هاشور ابرو باید روی کدام لایه پوست زده شود؟

برای این که هاشور ابرو ماندگار باشد و رنگش تثبیت شود باید تاتو آرتیست عمق سوزن یا بلید را به گونه ای با فشار دست تنظیم کند که پیگمنت های رنگ در لایه مناسب قرار بگیرند.

لایه سطحی پوست  که با چشم دیده می شود، بافت مرده است .

لایه میانی پوست که بافت زنده است و حاوی مقداری آب است و پیگمنت های رنگ باید در این لایه کاشت شوند. 

 

لایه بعدی بافت چربی است که اگر سوزن وارد این لایه شود خونابه ( خون رقیق و روشن که با آب مخلوط شده ) خارج می شود.

لایه چهارم که رگهای خونی و سلول های عصبی در آن هستند و اگر سوزن وارد این لایه بشود ، خونریزی خواهیم داشت که برای تاتو آرتیست ها قسمت ممنوعه به حساب می آید و رنگ به هیچ عنوان نباید به این لایه برسد.

 

علت رنگ نگرفتن ابرو 

1- رقیق شدن رنگ : هنگامی که سوزن وارد لایه میانی و بافت چربی می شود ، خونابه یا آب میان بافتی به سطح پوست آمده و وارد سوزن می شود. 

اگر همان سوزن که حاوی آب میان بافتی است را در تشتک رنگ بزنید ، رنگ رقیق شده و توانایی نفوذ به لایه های پایینی را از دست میدهد.

برای پیشگیری از این مشکل همیشه قبل از این که سوزن را داخل تشتک بزنید ، سوزن را به حالت اریب روی پنبه مرطوب بگیرید تا رنگ داخل سر پلاک یا کارتریج کاملا خالی شود.

 

2- کند شدن سوزن : سفت و ضخیم بودن پوست ، برخورد سوزن با انتهاب تشتک رنگ و مدت زمان کار زیاد میتواند سوزن را کند نماید. در این حالت نوک سوزن را اگر زیر ذره بین بگیرید ، کج شده است. سوزن کند شده نمیتواند به خوبی در پوست نفوذ کند و کاشت رنگ را انجام دهد و  باید تعویض شود. 

 

3- استرس و داروها : اگر فرد دچار استرس باشد ، درگیر فکر خیال زیاد باشد  ، ناراحتی قلبی داشته باشد یا قرص اعصاب مصرف کند ممکن است بخشی از پوستش به خاط حمله عصبی به طور موقت فلج شده باشد  و در آن قسمت رنگ پذیری نداشته باشد. برای این افراد 15 – 30 دقیقه استراحت کنید ، یک لیوان آب خنک بدهید بنوشد و با چشمان بسته ریلکس کند و سپس به کارتان ادامه دهید.

 

4- چرب بودن پوست : پوست چرب منافذ بازی دارد و ترشح چربی در آن بالاست بنابراین خیلی سریع رنگ ها را از دست میدهد یا اصلا رنگ نمی گیرد. پوست های معمولی و خشک برای هاشور ابرو گزینه های مناسب تری هستد.

 

رنگ نگرفتن ابرو بعد از هاشور ابرو, دلایل رنگ نگرفتن و کمرنگ شدن هاشور ابرو

 

برای تثبیت هاشور ابرو صبر کنید

برای تایید رنگ نگرفتن  ابرو باید حدود 2 – 3 هفته بعد از هاشور ابرو صبرکنید تا رنگ در پوست تثبیت شود و پوسته ریزی ها تمام شود. 

چند روز بعد از تاتو ابرو ، پوست شروع به ترمیم می کند و به همین دلیل ممکن است تصور کنید ابرویتان کمرنگ شده یا بدون رنگ است. 

 

مهم ترین عامل رنگ نگرفتن ابرو در روش های میکروپیگمنتیشن ، رنگ های تقلبی موجود در بازار است. 

خونریزی در کار نشان دهنده فشار زیاد است و باعث پس رفت رنگ و رنگ نگرفتن هاشور می شود.

 

دلایل رنگ نگرفتن ابرو

برخی اوقات پوست شما رنگ نمی گیرد علت رنگ نگرفتن این پوست ها عبارت است از :

– جنس پوست

– رنگ پوست

– رنگ تاتو

– میزان قرار گرفتن در معرض آفتاب

– زیاد استخر رفتن 

– مصرف کرم ها و محصولات لایه بردار

– بیماری های قلبی

– اختلالات هورمونی

– ناراحتی های عصبی

– مصرف قرص

– دوران پریودی

– دوران شیردهی

 

رنگ نگرفتن پوست به دلیل عدم مهارت تاتو آرتیست

فشار دست کم

فشار دست زیاد 

روشن بودن رنگ تاتو

دفعات تکرار کم هنگام کشیدن خطوط

مصرف بی حسی زیاد

بیرون بودن زیاد سوزن

 

گردآوری : بخش آرایش و زیبایی موزستان

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×