مدارس کشور ۲۴ روز تعطیلی در ۳ ماه گذشته داشتهاند
روزنامه فرهیختگان نوشت: اگر تعطیلی همگانی کرونا را کنار بگذاریم، میتوان گفت که دیماه و آذرماه امسال تقریباً از چالشیترین ماههای تحصیلی دانشآموزان کشور بود.
تعطیلیهای مکرر، اعلام دیرهنگام تعطیلیها و نامشخص بودن شیوه برگزاری امتحانات و تاریخ امتحانات از مهمترین دغدغههای دانشآموزان کشور، بهویژه دانشآموزان مقطع متوسطه دوم بود.
با وجود اینکه از سال 98 و پاندمی کرونا، پای آموزش مجازی یا همان غیرحضوری به مدارس و کلاسهای درسمان کشیده شد، اما همچنان دانشآموزان همه مقاطع کشور با این شیوه از آموزش چالشهای جدی دارند و آموزش غیرحضوری به وضوح کیفیت یادگیری دانشآموزان و کیفیت تحصیل معلمان را کاهش داده است.
مدارس کشور 24 روز تعطیلی در 3 ماه گذشته داشتهاند
براساس دادههای جمعآوریشده، مدارس کشور در مقاطع مختلف تحصیلی در دیماه امسال 12 روز، آذرماه 9 روز و در آبانماه 3 روز تعطیل بودند. یعنی در 3 ماه اخیر، دانشآموزان مقاطع مختلف کشور 24 روز به مدرسه نرفتند و از طریق بسترهای مجازی آموزش دیدند.
دانشآموزان مقاطع مختلف تحصیلی در کشور با احتساب تعطیلیهای رسمی (پنجشنبه و جمعه) تا 26 دیماه باید 19 روز به مدرسه میرفتند. از این 19 روز، 12 روز آن تعطیل بودند. همچنین در آذرماه نیز 20 روز باید مدرسه میرفتند و از این 20 روز هم 9 روز تعطیل بودند.
در آبان هم از 21 روزی که باید به مدرسه میرفتند، 3 روز آن تعطیل بودند.
یعنی جمعاً از 60 روزی که دانشآموزان باید به صورت حضوری به تحصیل میپرداختند، 24 روز آموزش غیرحضوری دیدند و در مدرسه حاضر نشدند. عمده تعطیلیهای سه ماه گذشته به دلیل برودت هوا، بارش برف و باران، ناترازی انرژی و آلودگی هوا بوده است.