» اخبار » اخبار اجتماعی » موسسه حقوقی عدل نیکان : انجام مشاوره حقوقی و قبول انواع وکالت
اخبار اجتماعی

موسسه حقوقی عدل نیکان : انجام مشاوره حقوقی و قبول انواع وکالت

۱۴۰۳/۱۰/۲۱ 003

ارتباط باما: -09381126789-02188810840-09121126789- 

موسسه حقوقی و داوری عدل نیکان با 15 سال سابقه و وکلای متخصص در امور قضایی در راستای رفع نیازهای قضایی تمامی اقشار جامعه با در نظر گرفتن تمامی جوانب فردی و قضایی سعی در برقراری ارتباط بین موکلین محترم با اقسام مختلف وکلا را دارد. در این سیستم هماهنگ موکلین بر خلاف سایر مراکز حقوقی،قدرت انتخاب میان وکلای مختلف از حیث حق الوکاله،تجربه،میزان تحصیلات،رشته های فعالیت و…. را دارا می باشند. همچنین جهت نیل به اهداف والا مجموعه تمامی موکلین محترم با تعیین وقت قبلی می توانند از وکلا و مشاورها در تمامی امور قضایی (حقوقی، کیفری، خانواده و….) و مشاوره حقوقی توسط مشاورین زبده و مجرب زیر نظر مستقیم ریاست مجموعه برخوردار شوند هدف موسسه حقوقی و داوری عدل نیکان گسترش عدالت می باشد. 

 

خدمات موسسه حقوقی عدل نیکان: 

وکیل حقوقی: 

مشاوره با وکیل حقوقی 

وظیفه اصلی وکیل حقوقی معمولاً نمایندگی اشخاص حقیقی و حقوقی در قضاوت مدنی است. آنها به مشاوره حقوقی، تهیه و بررسی قراردادها، رسیدگی به اختلافات قراردادی و حل و فصل امور حقوقی مرتبط با موضوعات مختلف خواهند پرداخت. در مقابل وکیل کیفری، به عنوان یک زیرمجموعه از وکیل حقوقی، در حوزه حقوق کیفری فعالیت می‌کند. 

 

هر مسئله ای که در ارتباط با امور و قوانین مدنی باشد، حقوق مدنی نام دارد. پس در نتیجه در صورتی که در رابطه با مسائل حقوقی دعوایی مطرح گردد به آن دعاوی حقوقی گفته می شود. برای مثال جبران خسارت، مطالبه وجه، مطالبه نفقه و مطالبه مهریه که یکی از دعاوی حقوقی مطرح در جامعه می باشد، از جمله دعاوی حقوقی به شمار می آیند. قوانین حقوقی معمولا در قانون مدنی مشخص شده اند و به دو قسمت اموال و اشخاص دسته بندی می شوند. دعاوی مربوط به اموال موضوعاتی همچون مالکیت، حقوق افراد بر اموال خود، قراردادهای خرید و فروش، رهن و اجاره، مسائل مربوط به وصیت و ارث و میراث و مطالبه طلب می باشند.  

 

وکیل ملکی:

مشاوره با وکیل ملکی 

خرید ملک، بزرگ ترین سرمایه گذاری است که شما در طول زندگی خود انجام می دهید. بنابراین علاوه بر استفاده از یک مشاور املاک برای این سرمایه گذاری، می توانید از یک وکیل متخصص کمک بگیرید تا شما را در روند قانونی خرید ملک راهنمایی کند. برهمین اساس زمانی که پرسیده می شود وکیل ملکی چیست می توان بیان کرد که وکلای املاک و مستغلات در امور مربوط به اموال، از معاملات تا الزام و تنظیم سند رسمی، اثبات بیع، خلع ید رسیدگی به اختلافات بین طرفین تخصص دارند. همچنین یک وکیل پایه یک می تواند به عنوان نماینده از طرف مالک نسبت به خرید یا فروش ملک اقدام کند. 

 

 

یک وکیل املاک و مستغلات منافع شما را در زمان خرید یا فروش ملک و بستن قرارداد از لحاظ قانونی و حقوقی بررسی می کند. او باید تمام مدارک را از قبل بررسی کرده و در مورد هر گونه مشکل یا نقص در اسناد به شما یاری رساند. همچنین وظیفه دارد که بر تمام موارد نظارت داشته باشند و از بروز هر نوع کلاهبرداری از سوی طرف مقابل جلوگیری کند.

 

وظایف وکیل ملکی.یک وکیل پایه یک ملکی تمام اسنادی را که در پایان خرید ملک امضا می شود، آماده یا بررسی می کند.وکیل در هنگام خرید یا فروش حضور دارد تا منافع خریدار (یا فروشنده) را تضمین کند.تمام موارد مانند دارایی، موارد ثبتی و شهرداری مربوط به خرید یا فروش ملک را باید بررسی کند.یک وکیل پایه یک ملکی برای تهیه و بررسی اسناد مربوط به قراردادهای خرید، اسناد رهنی، اسناد مالکیت و اسناد انتقال توانایی لازم را باید داشته باشد. 

 

وکیل خانواده: 

وکیل دعاوی خانواده یکی از مهم ترین تخصص های عرصه ی وکالت می باشد که پیرامون حقوق خانواده و دعاوی مرتبط با آن شکل گرفته است. خانواده مهم ترین نهاد اجتماعی بشر در طول تاریخ شناخته می شود و حفظ بنیان آن همواره مورد تأکید جوامع و ادیان بشری قرار گرفته است. در این نهاد کوچک و مهم دعاوی و اختلافات بسیار زیادی می تواند مطرح گردد و به دلیل بالا بودن اهمیت آن، قانونگذاران در نظام های حقوقی مختلف از دیرباز به آن توجه داشته اند. 

 

امروزه وکیل دعاوی خانواده در پرونده های بسیاری حضور دارد و در رابطه با حل دعاوی خانوادگی بسیار حائز اهمیت است. 

 

دعاوی خانواده | وکیل خانواده 

مشاوره با وکیل خانواده 

دعای خانواده به پاره ای پرونده ها و دعاوی اشاره می کند که پیرامون خانواده و اختلافات خانوادگی افراد شکل گرفته است. به دلیل اهمیت و حساسیت بالای چنین موضوعاتی، قانونگذار مسیر و فرایند دادرسی آنها را نیز جداگانه در نظر گرفته است. در حال حاضر رسیدگی به کلیه ی امور و دعاوی خانوادگی در صلاحیت دادگاه خانواده می باشد. لازم به ذکر است در صورت طرح هر یک از دعاوی خانوادگی در سایر دادگاه ها، قرار امتناع از رسیدگی صادر می گردد و پرونده به دادگاه خانوادگی ارجاع داده خواهد شد. 

قانون مدنی و قانون حمایت خانواده دایره ی وسیعی از قوانین و مقررات لازم را در زمینه ی امور خانواده در بر گرفته اند. 

 

مشاوره با وکیل خانواده

 

از مهم ترین دعاوی خانوادگی می توان به موارد زیر اشاره نمود: 

انحلال و فسخ نکاح 

انواع طلاق 

نفقه 

مهریه 

حضانت فرزند 

تغییر حضانت فرزند 

سلب حضانت فرزند 

ملاقات فرزند 

ازدواج مجدد مرد 

شروط ضمن عقد ازدواج 

حق حبس زن 

الزام به تمکین 

استرداد جهیزیه 

هدایای دوران نامزدی 

اثبات نکاح 

اجرت المثل ایام زوجیت 

غایب مفقودالاثر 

نسب و عزل قیم 

اثبات نسب 

 

تنظیم دادخواست

درخواست تنظیم دادخواست 

راهنمای تنظیم دادخواست : 

تنظیم دادخواست به عنوان یک سند پایه و اساسی در مراحل رسیدگی به دعاوی، نقش بسیار مهمی در ایجاد یک پرونده حقوقی دارد.این سند حاوی ادعاها، مشخصات طرفین دعوا، شرح دقیق و مفصل واقعه یا موضوع مورد اختلاف، خواسته‌ها و درخواست‌های حقوقی، توضیحات در مورد حقوق مورد مطالبه، شواهد و مدارکی که به تایید ادعاها کمک می‌کنند. 

 

تنظیم دادخواست

 

دادخواست چیست : 

مطابق ماده 48 قانون آیین دادرسی شروع رسیدگی در دادگاه مستلزم تقدیم دادخواست می‌باشد. دادخواست نقطه شروعی است که طرفین دعوا از طریق تنظیم آن به دادگاه دعوت می‌شوند. این سند اجازه می‌دهد تا مطالبه‌‌ها و تمام جنبه‌های حقوقی مورد نظر به صورت کامل و جامع آشکار شود. 

 

آموزش تنظیم دادخواست : 

مطابق ماده 51 قانون آیین دادرسی مدنی ، دادخواست باید به زبان فارسی در روی برگ‌های چاپی مخصوص نوشته شده و حاوی نکات زیر باشد: 

 

1- نام، نام خانوادگی، نام پدر، سن، اقامتگاه و حتی‌ شغل خواهان. 

تبصره– در صورتی که دادخواست توسط وکیل تقدیم شود مشخصات وکیل نیز باید درج گردد. 

2- نام، نام خانوادگی، اقامتگاه و شغل خوانده. 

3- تعیین خواسته و بهای آن مگر آن‌که تعیین بهاء ممکن نبوده و یا خواسته، مالی نباشد. 

4- تعهدات و جهاتی که به موجب آن خواهان خود را مستحق مطالبه می‌داند به طوری که مقصود واضح و روشن باشد. 

5- آنچه که خواهان از دادگاه درخواست دارد. 

6- ذکر ادله و وسایلی که خواهان برای اثبات ادعای خود دارد، از اسناد و نوشتجات و اطلاع مطلعین و غیره، ادله مثبته به ترتیب و واضح نوشته می‌شود و اگر دلیل، گواهی گواه باشد، خواهان باید اسامی و مشخصات و محل اقامت آنان را به طور صحیح معین کند. 

7- امضای دادخواست دهنده و در صورت عجز از امضاء، اثر انگشت او.

 

تنظیم شکواییه

درخواست تنظیم شکواییه

تنظیم شکواییه 

شکواییه نوعی سند حقوقی است که برای آغاز اقامه دعوای کیفری از سوی شاکی تهیه شده و به دادستان ارائه می‌شود. وقتی جرمی اتفاق می‌افتد کسی که از جرم زیان دیده حق شکایت و درخواست احقاق حق خود را دارد. این شکایت از طریق متنی با عنوان شکواییه صورت می‌گیرد.

 

درخواست تنظیم شکواییه

 

تعریف شکواییه 

شکواییه، شکایت نامه ای است که از طرف شاکی (شخصی که در جرایم کیفری متحمل ضرر و زیان، ضرب و جرح و… گردیده است)، تنظیم گردیده و حاوی موضوع شکایت وی از مجرم می باشد. امروزه فرم شکواییه به صورت چاپی در اختیار شاکی قرار می گیرد؛ این فرم حاوی اطلاعات لازم و ضروری از جمله مشخصات شاکی، مشخصات متشاکی (شخصی که شکایت علیه او انجام شده است)، عنوان جرمی که به وقوع پیوسته و همچنین گزارشی از ماوقع می باشد. 

 

نکته مهم و قابل ذکر این است که در صورتی می توان برای فعل، عمل و یا رفتاری طرح شکایت کرد که در قانون برای آن عنوان مجرمانه درنظر گرفته شده باشد. بنابراین به صِرفِ متحمل شدن خسارت توسط یک فرد، مجوز طرح شکایت برای وی نخواهد بود. 

 

انواع شکواییه 

بدیهی است که برای هر جرم کیفری باید شکواییه مخصوص به آن تنظیم گردیده و به دادگاه کیفری صالح، تقدیم گردد. برخی از مهمترین انواع شکواییه های کیفری عبارتند از: 

 

شکواییه افترا و هتک حرمت 

شکواییه توهین و فحاشی 

شکواییه شروع به قتل عمد 

شکواییه اهانت به مقدسات اسلامی 

شکواییه استعمال علنی مشروبات الکلی 

شکواییه جعل و استفاده از سند مجعول 

سوءاستفاده از لباس رسمی مامورین نظامی و انتظامی 

شکواییه شکستن یا محو کردن مهر یا پلمپ 

شکواییه اخلال در نظم و آسایش عمومی 

شکواییه رباخواری 

شکواییه رشوه دادن و رشوه گرفتن 

شکواییه ممانعت و مزاحمت از حق 

شکواییه قدرت نمایی با چاقو 

 

نحوه تنظیم شکواییه 

ماده 68 قانون آیین دادرسی کیفری به چگونگی نوشتن شکواییه و مواردی که لازم است در آن ذکر گردد، پرداخته است. در مراجع قضایی کیفری، فرم چاپی شکواییه در اختیار شاکی قرار داده می شود و نکاتی که توسط شاکی یا وکیل وی باید در آن قید شوند عبارتند از: 

 

نام و نام خانوادگی، نام پدر، سن، شغل، میزان تحصیلات، وضعیت تأهل، تابعیت، مذهب، شماره شناسنامه، شماره ملی، نشانی دقیق، شماره تلفن ثابت و همراه، آدرس ایمیل (این مورد اختیاری است)، کدپستی. 

 

موضوع شکایت، تاریخ و محل وقوع جرم 

ضرر و زیان وارده به مدعی و مورد مطالبه وی 

ادله وقوع جرم، اسامی، مشخصات و نشانی شهود و مطلعان در صورت امکان 

مشخصات و نشانی مشتکی عنه یا مظنون در صورت امکان. 

 

وکیل کیفری:

اصولاً وکالت به عنوان یک حرفه واجد بخش های سهمی می باشد یکی از این بخش ها وکالت در امور کیفری می باشد در وکالت کیفری وکیل باید متبحر و دارای تجربه در امور کیفری باشد از جمله این که به حقوق و تکالیفی که قانونگذار برای شاکی و متهم تعیین نموده اشراف داشته باشد. از جمله اینکه قانونگذار اعمالی را جرم تلقی نموده و این اعمال در قانون به عنوان جرم تعریف شده است. وکیل کیفری در این خصوص می بایست دارای اطلاعات کافی و لازم باشد و از جمله این که به ارکان جرم(رکن مادی و معنوی) آگاهی کافی داشته باشد و البته همزمان از قدرت و اعتماد به نفس و جسارت کافی برای دفاع از حقوق متهم یا شاکی داشته باشد. 

 

در خصوص امور کیفری که معمولاً با جان و مال و حیثیت اشخاص در ارتباط می باشد و معمولاً تنش و استرس نگرانی بیشتری برای اشخاص درگیر ایجاد می نماید، حضور وکیل باعث آرامش خاطر موکل خواهد شد . از سوی دیگر وکیل کیفری می باید قدرت کلامی کافی برای دفاع از حقوق موکل داشته باشد و بتواند دفاعیات خود را به طور شفاف و واضح نزد دادگاه مطرح مینماید. 

 

مواردی همچون قتل، سرقت، آدم ربایی، جعل، کلاهبردار و تجاوز جزء جرایم سنگین کیفری شناخته میشوند که ضرورت دارد وکیل درکنار موکل حضور داشته باشد در غیر این صورت ممکن است موکل به علت عدم اطلاع از حقوق خود دچار تضرر و مواجه با حکم سنگین کیفری گردد. 

 

وکیل کیفری به وکیل گفته می شود که در دعاوی کیفری تخصص دارد . دعاوی کیفری به مجموعه ای از امور خاص اطلاق می گردد که پس از طرح آن دعاوی، دادگستری و در بیشتر اوقات دادسرا شروع به رسیدگی نموده و اقدام به کشف جرم، تعقیب متهم، تحقیقات مقدماتی می شود. 

 

وکیل کیفری، کسی است که دعاوی کیفری همچون سرقت و فروش مال غیر، جعل اسناد و مدارک، کلاه برداری، ترک انفاق و اختلاس و غیره را اقامه‌ می‌دارد. وکلای کیفری در دادسرا، دادگاه کیفری، نظامی وسازمان تعزیرات حکومتی به وکالت می‌پردازند. وکیل کیفری از نظر آزادی فردی و حقوق قربانی با حساس ترین مشکلات جامعه سرو کار دارد. 

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×