چطور حوله مناسب بخریم؟
حوله ها بیشتر از پارچه های معروف به پارچه حوله ای تهیه شده اند؛ پارچه هایی با سطح برآمده شبیه بافت های روی زبان که چند هزار برابر بزرگ شده است.
بیشتر ما وقتی برای خرید حوله راهی مغازه ها می شویم، خیلی درباره خریدمان فکر نمی کنیم؛ یک مغازه مشخص را در ذهن می آوریم و راهی همانجا می شویم، قیمت ها را بررسی می کنیم و حوله ای را که از نظرمان رنگ و طرح مناسبی دارد، می خریم …
حتی گاهی حوله مان را با کاشی های حمام و صندل هایی که داریم هماهنگ می کنیم در حالی که برای خرید حوله حمام نکته های بسیار مهم دیگری مانند کیفیت حوله ها، اندازه و ماندگاری شان باید در نظر گرفته شود.
1 – مقایسه اندازه حوله ها
اندازه حوله های حمام شبیه یکدیگر نیست. حتی حوله های حمامی که دوخت ندارند و گاهی حوله های استاندارد هم برای قدبلندها یا آنها که اضافه وزن یا قد کوتاهی دارند، کوچک و بزرگ می شود.
برای قدبلندها و کسانی که اضافه وزن دارند، حوله های باز یا صفحه ای مناسب تر است چون می توان آنها را کوچک و بزرگ کرد اما به شرطی که هنگام خرید به طول و عرض آنها دقت کنید. این حوله ها برای افرادی که تحمل وزن و گرمای حوله های تن پوش را ندارند هم پیشنهاد می شود.
2 – مقایسه وزن حوله ها
جنس حوله های حمام شاید در ظاهر خیلی شبیه یکدیگر باشد اما کافی است دستی بر آنها بکشید و کمی سبک و سنگینشان کنید تا ببینید تفاوت از زمین تا آسمان است. گاهی بعضی از حوله های حمام وزنی شبیه یک فرش دارند و زبر هستند. این مشخصه می تواند خیلی راحت به شما اخطار بدهد که « این حوله، حوله مناسبی نیست و از مواد خوب و باکیفیت تهیه نشده است. »
حوله ها بیشتر از پارچه های معروف به پارچه حوله ای تهیه شده اند؛ پارچه هایی با سطح برآمده شبیه بافت های روی زبان که چند هزار برابر بزرگ شده است. این پارچه های حوله ای در واقع زنجیره های به هم پیچیده پنبه هستند. هر چقدر این زنجیره های به هم پیوسته و فشرده پنبه ای بیشتر باشد، قدرت جذب آب و رطوبت حوله ای که انتخاب کرده اید، بالاتر و کیفیت بالاتری هم خواهدداشت. شاید با خودتان فکر کنید در معرض انجام کار سختی قرار گرفته اید در حالی که اصلا این طور نیست و می توانید برای بررسی تراکم پنبه های حوله به راحتی این کار را انجام دهید؛ قسمتی از لایه خارجی حوله را بین انگشتانتان فشار دهید تا بتوانید گره های پنبه را به راحتی ببینید.
این گره ها در یک حوله مناسب و باکیفیت آنقدر زیاد هستند که با این کار شما نمی توانند فاصله زیادی از یکدیگر بگیرند و هر چقدر هم که شما بخواهید آنها را از همدیگر دور کنید، همچنان در نزدیکی هم قرار می گیرند؛ در حالی که در حوله های بی کیفیت، اینگونه نیست و گره های پنبه کاملا از همدیگر فاصله می گیرند که این نشان می دهد این حوله جاذب خوبی برای رطوبت و خیسی نیست.
3 – مقایسه داخل حوله ها
3 نوع پنبه برای تهیه حوله وجود دارد:
پنبه مصری
پنبه سوپیما
پنبه استاندارد
پنبه های مصری رشته های بلندتری دارند، جاذب بیشتر رطوبت هستند و علاوه بر همه این مزایا از بقیه انواع پنبه ها نرم تر هستند.
پنبه های سوپیما در کشور آمریکا کاشته می شوند، رشته های کوتاه تری از بقیه دارند اما نسبت به نوع مصری ماندگارترند.
پنبه استاندارد؛ کیفیت، عمر و جذب رطوبت کمتری دارد.
پنبه مصری و سوپیما در برچسب شناسنامه حوله به همین نام ها Egyptian and Supima دیده می شوند در حالی که پنبه استاندارد به نام صددرصد پنبه –Cotton 100 دیده می شود.
همان طور که خود شما هم متوجه شده اید، تفاوت اصلی بین این 3 نوع جنس حوله بیشتر از هر چیز در نرمی و لطافت آنها و ماندگاری شان است.
تمام حوله های باکیفیت نرم و لطیف هستند و تا حدی با لمس کردنشان احساس می کنیم مخمل زیردست هایمان قرار گرفته است. اگر حوله ای که خریده اید زبر است و هنگام استفاده از آن احساس خشکی می کنید، باید بدانید اصلا کیفیت مناسبی ندارد.
4 – مقایسه قیمت حوله ها
نمی توان این نکته را نادیده گرفت که گاهی همه معیارها در خرید منتهی می شوند به قیمت! حوله های باکیفیت قیمت بسیار بیشتری نسبت به حوله های بی کیفیت دارند. برای حل این مشکل به جای خرید یک حوله ارزان می توان 2 کار انجام داد:
1 – منتظر زمانی شد که قیمت حوله ها تخفیف می خورد.
2 – کمی بیشتر صبر و پول جمع کرد تا حوله ای باکیفیت و مناسب خرید.
یادتان بایشد اگر حوله با کیفیت تری خریداری کنید، زمان طولانی تر و با حس بهتری می توانید از آن استفاده کنید.
منبع : aftabnews.ir