» سلامت و بهداشت » بیماری ها و راه درمان » خرید تخت بیمارستانی مناسب برای منزل
بیماری ها و راه درمان

خرید تخت بیمارستانی مناسب برای منزل

۱۴۰۳/۰۲/۱۷ 1098

 

تخت بیمارستانی

در قرن بیستم فردی به نام ویلیس دوگچ برای اولین بار تخت بیمارستانی شکن دار را معرفی نمود که این اختراع بسیار مورد استقبال جامعه پزشکی قرار گرفت. این تخت ها به طور خاص برای بیمارانی که نیاز به بستری دارند مورد استفاده قرار می گیرد. این تخت ها به منظور رفاه حال بیمار و همچنین برای راحتی کارکنان از ویژگی های خاصی برخوردار هستند. برخی از ویژگی های تخت بیمارستانی، قابلیت تغییر شکن و زاویه قرارگیری بالاتنه و پایین تنه و پاها، تنظیم ارتفاع تخت، ریل ها و حفاظ جانبی قابل تنظیم، چرخ و … می باشد.

 

تخت بیمارستانی نقش بسزایی در ایجاد آسایش و بهبودی بیماران دارد و در حال حاضر تخت ها یکی از اساسی ترین تجهیزات هتلینگ بیمارستانی به شمار می روند. منظور از تخت بیمارستانی تختی است که برای استراحت بیمار در طول 24 ساعت بستری مورد استفاده قرار می گیرد. این تخت ها دارای انواع گوناگونی بوده که نسبت به نوع کارایی تقسیم بندی می شوند.

 

انواع تخت بیمارستانی

تخت بستری بیمار دارای انواع مختلفی می باشد و بنا بر نوع نیاز بخش های مختلف بیمارستان یا بیماران دارای امکانات متفاوتی می باشند. در واقع این تخت ها از نظر نوع کارکرد به دو دسته کلی تقسیم می شوند:

1- تخت بیمارستانی مکانیکی

2- تخت بیمارستانی برقی

 

تخت های مکانیکی و برقی دارای انواع مختلف تک شکن، دو شکن و سه شکن می باشند که در ادامه به بررسی اجمالی این تخت ها خواهیم پرداخت.

 

تخت بیمارستانی مکانیکی

تخت بیمار مکانیکی را می توان به عنوان ساده ترین نوع تخت های بیمارستانی معرفی نمود. در واقع این مدل از تخت های بیمارستانی دارای اهرم های دستی یا هندل بوده که از آن ها برای تنظیم ارتفاع و تغییر موقعیت بالا تنه و پایین تنه و یا تنظیم ارتفاع استفاده می شود. این تخت ها بسته به تعداد شکن مورد نیاز و قابلیت تنظیم ارتفاع دارای یک تا چهار هندل هستند. با چرخش هندل مربوطه می توانید تخت را در موقعیت مد نظر قرار دهید. تخت های بیمارستانی مکانیکی به نسبت تخت های بیمارستانی برقی از قیمت مناسب تری برخوردار بوده و برای افرادی که نیاز به تخت های با امکانات اما قیمت مناسب دارند بسیار مناسب می باشند.

 

تخت بیمارستانی برقی

تخت بیمارستانی برقی به نسبت تخت بیمارستانی مکانیکی از تکنولوژی پیشرفته تری برخوردار است که باعث می شود شرایط برای پرستاران، بیماران و همراهانشان آسان تر شود. این تخت ها از 3 تا 4 موتور الکترونیکی بهره می برند که به منظور ایجاد تغییر در شکن یا تغییر ارتفاع تخت مورد استفاده قرار می گیرند. موتورهای الکترونیکی استفاده شده در تخت برقی از برق 24 ولت تغذیه می کنند و هیچ گونه خطری برای بیماران نخواهند داشت. تغییر حالت در این نمونه از تخت ها توسط ریموت های نصب شده بر روی ریل های جانبی انجام شده و بیماران و یا همراهانشان می توانند به راحتی تنها با فشار دکمه مورد نظر تغییر حالات را انجام دهند.

 

تخت بیمارستانی,انواع تخت بیمارستانی,تخت بستری بیمار

 

تخت بیمارستانی را از نظر شکن می توان به سه دسته تقسیم کرد:

تخت تک شکن بیمارستانی

تخت های تک شکن جزء ابتدایی ترین نوع تخت ها به حساب می آیند. در این مدل از تخت ها تنظیم زاویه تنها در ناحیه کمر صورت خواهد گرفت. تخت های تک شکن دارای پایه ثابت فلزی می باشند و توسط 4 چرخ فلزی گردان جا به جا می شوند. در تخت های بیمارستانی تک شکن قسمت زیر سر بیمار این قابلیت را دارد که تا 80 درجه تغییر زاویه بدهد. رویه های استفاده شده در این مدل از تخت ها توری فلزی بوده و تحمل وزن تا 150 کیلوگرم را دارند.. این تخت ها برای استفاده بیماران در منزل که نیاز به تخت بیمارستانی با تعداد شکن بالاتر ندارند مقرون به صرفه و مناسب می باشد.

 

تخت دو شکن بیمارستانی

تخت بیمارستانی دو شکن دارای قیمت و امکانات مناسبی می باشد. در تخت های دو شکن تغییر زاویه در دو ناحیه سر و پا ایجاد شده و به بیماران این امکان را می دهد که به راحتی در حالت نیمه نشسته قرار گیرند. تخت های دو شکن برای بیمارانی مورد استفاده قرار می گیرند که از ناحیه پا و کمر و قسمت پایین تنه دچار آسیب شده باشند. در تخت دو شکن مکانیکی تغییر زوایا توسط اهرم های دستی صورت می گیرد.

 

تخت سه شکن بیمارستانی

یکی ار عوامل مهم و ضروری در انتخاب تخت، سطح خدمات مورد نیاز بیمار می باشد. در انتخاب تخت مناسب عوامل مهم دیگری مانند مدت زمان بستری، نوع بیماری و … نیز مهم می باشند. تخت های سه شکن در دو مدل مکانیکی و برقی تولید می گردند. این تخت ها قابلیت تنظیم ارتفاع نیز دارند که مزیت مهمی محسوب می شود. در تخت بیمارستانی سه شکن قابلیت تغییر زاویه در ناحیه بالاتنه، تنظیم شیب ران پا و محل قرارگیری ساق پا امکان پذیر می باشد. از این مدل تخت ها برای بیمارانی که دارای مشکلات حاد حرکتی هستند استفاده می شود. در تخت های بیمارستانی سه شکن برقی، تنظیم و تغییر زاویه و ارتفاع توسط ریموت های نصب شده بر روی ریل های جانبی صورت گرفته و در تخت های بیمارستانی مکانیکی این تغییرات توسط اهرم های دستی موجود صورت می گیرد.

 

تاثیر ویروس کرونا بر تقاضای تولید تخت

ویروس کرونا با تبدیل شدن به یک ویروس همه گیر جهانی پیامدهای اقتصادی پی در پی داشته است. با توجه به حجم زیاد مراجعین مبتلا به ویروس COVID 19 به مراکز درمانی، این مراکز با کمبود تخت بستری مواجه شده اند. بعضی از مراکز درمانی دیگر و مکان های بزرگ نظیر ورزشگاه ها و سالن های ورزشی با توجه به افزایش تعداد بیماران و تکمیل ظرفیت بیمارستان ها تغییر کاربری داده اند و با خرید تخت های بیمارستانی، مکان مناسبی جهت بستری بیماران مبتلا به این ویروس به وجود آورده اند.

 

علاوه بر آن اکثر مردم با مشاهده شرایط موجود در مراکز درمانی و افزایش تعداد بیماران بستری شده مبتلا به این ویروس ترجیح داده اند که شرایط بستری برای بیماران خود که نیاز به بستری و مراقبت دارند را در منزل محیا ساخته و از بیمارانشان در منزل مراقبت نمایند. عده ای دیگر از مردم که خود مبتلا به این ویروس گشته اند بنا بر دلایلی اعم از شلوغی بیش از حد مراکز درمانی ترجیح داده اند که در خانه بستری شوند. حال با توجه به موارد ذکر شده می توان به اهمیت تولید تخت بیمارستانی و ارائه به مراکز درمانی و مردم پی برد.

 

تخت بیمارستانی,انواع تخت بیمارستانی,تخت بستری بیمار

 

مراقبت از بیماران در منزل

نگهداری از بیمار برای خانواده در محیط خانه شرایط خاصی را با خود به همراه دارد. مطالعات مختلف حاکی از این امر است که کسانی که از خدمات مراقبتی در منزل برای مراقبت از بیماران خود استفاده می کنند در بیماران خود شاهد وضعیت سلامتی بهتری نسبت به موارد مشابه بستری در بیمارستان هستند. اولین گام برای ایجاد یک محیط امن و مناسب برای بیماران انتخاب یک تخت مناسب می باشد. تخت های بیمارستانی به سبب استانداردهایی که دارند برای نگهداری از بیماران بهترین گزینه می باشند. لذا بهتر است قبل از انتقال بیمار به منزل برای تهیه تخت های بیمارستانی مناسب اقدام نمایند. این تخت ها به نسبت نیاز بیماران انعطاف پذیری مناسب دارند.

 

با خرید تخت بیمارستانی برای منزل، ایمنی لازم برای استراحت بیمار، امکان تغییر زاویه، تغییر ارتفاع، وجود حفاظ های کناری برای جلوگیری از افتادن بیمار، وجود چرخ برای جابجایی راحت تر تخت بیمار، امکان شستشو و ضد عفونی تخت و … فراهم خواهد شد و استفاده از این تخت  بهترین انتخاب برای عزیزانی است که می خواهند دوره نقاهت خود را به دور از بیماری های موجود در بیمارستان ها و هزینه های بیمارستانی طی کنند.

 

صنایع پزشکی نجفی با بیش از 30 سال سابقه، تولیدکننده انواع تخت بیمارستانی و سایر تجهیزات بیمارستانی می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع در مورد قیمت تخت بیمارستانی با شماره 02166973991 یا 09123063398 تماس حاصل نمایید.

 

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×