» اخبار » اخبار پزشکی » خبر جدیدی از گروه بوران: بوران گروه با پروژه هوش مصنوعی می‌آید!
اخبار پزشکی

خبر جدیدی از گروه بوران: بوران گروه با پروژه هوش مصنوعی می‌آید!

۱۴۰۳/۰۷/۰۷ 1037

گروه بوران با مدیریت صارم توحیدی و با توجه به تجربه چندین ساله خود در حوزه تکنولوژی و هوش مصنوعی و با انجام تحقیقات بسیار زیاد توسعه آن یار را در پیش گرفته‌ است. در ابتدا باید عنوان کنیم که اپلیکیشن آن یار (on-yar) توسط شرکت بوران در حال توسعه است.

 

 

در یکی دو سال اخیر توجه زیادی به هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف شده است. استفاده از هوش مصنوعی در صنایع مختلف باعث افزایش راندمان، کاهش ضریب خطا و تسریع در روند فعالیت‌ها و تحقیقات اقتصادی، بهداشتی، تولیدی، خدماتی و دیگر صنایع شده است. اما جدای همه حوزه‌ها استفاده از هوش مصنوعی در بهداشت و درمان تاثیر بسیار زیادی در تولید داروهای جدید، روش‌های تشخیص و درمان بیماری‌‌ها و حتی تحقیقات علمی داشته و خواهد داشت. حال در نظر بگیرید که اپلیکیشنی تخصصی در حوزه سلامت هوشمند بر پایه هوش مصنوعی در دسترس مردم عادی قرار بگیرید.

 

این اپلیکیشن تاثیر بسیار زیادی در افزایش اطلاعات درمانی و آگاهی عمومی خواهد داشت. خوشبختانه باید اعلام کنیم آن یار (on-yar) یکی از اولین اپلیکیشن‌های حوزه درمان بر پایه هوش مصنوعی در ایران است که توسط گروه بوران با مدیریت صارم توحیدی در حال توسعه است.

 

تاثیر شگفت انگیز استفاده از تکنولوژی‌های جدید در حوزه سلامت

در همین چند سال اخیر و استفاده از روش‌های درمانی جدید میزان مرگ و میر در اثر ابتلا به تعداد زیادی از بیماری‌ها کم و حتی نزدیک به صفر شده است. زیرا با کمک و علم و تکنولوژی دانشمندان و محققین و پزشکان توانسته‌اند روش‌های درمانی جدید را پیدا کنند و یا از ابتلا به بیماری جلوگیری کنند. همین موضوع باعث کاهش مرگ و میر و حتی عوارض بیماری شده است.

 

شاید روزی برسد که با استفاده از تکنولوژی‌های نوین بتوان از ابتلا به بیماری‌های خاصی مانند ms یا انواع سرطان پیشگیری کرد یا بتوان آن‌ها را درمان کرد. با توجه به پیشرفت‌های هوش مصنوعی در صنایع مختلف می‌توان این آرزوها را به واقعیت بدل کرد. البته باید بگوییم که استفاده از این تکنولوژی نوین محدودیت‌ها و چالش‌های مربوط به خود را نیز به همراه دارد. یکی از مهمترین چالش‌های استفاده از هوش مصنوعی، هزینه بسیار بالای راه‌اندازی آن است. از همین رو تعداد زیادی از محققین توانایی استفاده از این تکنولوژی را ندارند که بوران مارکت در این راه قدم گذاشته است.

 

نیاز جامعه به آن یار؛ اپلیکیشن تخصصی با بودجه شخصی شرکت بوران گروه

گروه بوران با مدیریت صارم توحیدی و با توجه به تجربه چندین ساله خود در حوزه تکنولوژی و هوش مصنوعی و با انجام تحقیقات بسیار زیاد توسعه آن یار را در پیش گرفته‌ است.

 

در ابتدا باید عنوان کنیم که اپلیکیشن آن یار (on-yar) توسط شرکت بوران در حال توسعه است.

 

با توجه به تحقیقات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان در ایران مشخص شده است که سطح اطلاعات عمومی جامعه، به ویژه در مناطق دور افتاده نسبت به شهرهای بزرگ بسیار کمتر است. البته این موضوع در سراسر جهان وجود دارد و علت آن امکانات محدود درمانی و اطلاع رسانی در مناطق دور افتاده است. اما برای این معضل راهکاری وجود دارد که در کنار مزایای فوق‌العاده، هزینه بالایی خواهد داشت. این راهکار این است که شبکه یا اپلیکیشنی راه‌اندازی شود که تمامی اطلاعات مورد نیاز را به کاربران ارائه دهد. علت انتخاب و استفاده از این نوع از پلتفرم‌های این است که این روزها همه افراد، از گوشی همراه هوشمند استفاده می‌کنند. در نتیجه امکان دسترسی به اپلیکیشن درمانی و استفاده از آن را دارند.

 

مدیر عامل گروه بوران

 

تلفیق ایده‌های نوین بهداشت دیجیتال در گروه بوران

این روزها خبرهای شگفت‌انگیزی در مورد دستاوردهای مختلف با هوش مصنوعی به گوش می‌رسد. هوش مصنوعی در همین یکی دو سال اخیر توانسته خیلی از غیر ممکن‌ها را ممکن سازد. از همین رو دانشمندان و محققین حوزه بهداشت دیجیتال در تلاش هستند که از این بستر در جهت تسهیل روش‌های قدیمی درمان استفاده کنند. زیرا با استفاده از این تکنولوژی نوین می‌توان از داده‌های بسیار زیادی استفاده کرد. همچنین کار با هوش مصنوعی روند تحقیقات را کم خطر و با درصد ضریب خطای پایین پیش خواهد برد.

 

به عنوان مثال با هوش مصنوعی می‌توان در یک لحظه به تمامی دیتاسنترهای حوزه پزشکی و درمان دسترسی پیدا کرد. سپس از این داده‌ها برای تحقیق و پژوهش در مورد یک یا چندین بیماری استفاده کرد. باید اشاره کنیم که استفاده از هوش مصنوعی در صنعت پزشکی به قدری وسیع است که نمی‌توان در این مطلب به آن پرداخت. اما همین بس که با هوش مصنوعی می‌توان نشدنی‌ها را شدنی کرد.

 

گروه شرکت بوران با مدیریت هژیر توحیدی، یکی از شرکت فعال در عرصه هوش مصنوعی (AI)، با توجه به سابقه فعالیتی که در حوزه تجهیزات پزشکی دارد و شناختی که از این سیستم پیدا کرده است، اقدام به توسعه اپلیکیشنی با بستر هوش مصنوعی کرده است.

 

تامین سرمایه مورد نیاز آن یار توسط شرکت گروه بوران

برای توسعه اپلیکیشن بزرگ و جامع آن یار بودجه بسیار زیادی نیاز است. گروه بوران با مدیریت هژیر توحیدی کلیه هزینه‌های لازم برای توسعه این اپلیکیشن را بدون کمک ارگان‌های دولتی و حتی بدون مشارکت با بخش‌های خصوصی تامین کرده است. از این رو می‌توان توقع داشت که پروژه بزرگ آن یار (on-yar)، در کوتاه‌ترین زمان ممکن راه‌اندازی و در دسترس عموم قرار بگیرد. باید اشاره کنیم که در آینده نزدیک اطلاعات کاملی در مورد این پروژه از طرف شرکت و مدیرعامل گروه بوران در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×