کرم مرطوب کننده رنگی چیست و چه کسانی باید از آن استفاده کنند؟
مرطوب کننده رنگی چیست و چه کاربردی در روتین پوستی ما دارد؟
یکی از مهمترین روشها برای پیشگیری از خشکی، ایجاد چین چروک و پیری زودرس پوست استفاده از کرم های مرطوب کننده است.
گاهی اوقات تولید کننده های لوازم آرایشی بهداشتی پوست ، محصولات چند کاره ارائه می نمایند یکی از این محصولات چند کاره کرم های مرطوب کننده رنگی هستند که علاوه بر آبرسانی پوست میتوانید به عنوان آرایش روزانه یا زیرسازی آرایش مجلسی از آنها استفاده کنید.
کرم های مرطوب کننده رنگی یکی از کار راه اندازترین محصولات برای آرایش روزانه هستند که همزمان علاوه بر مرطوب کردن پوست ، با لایه ای رنگی پوست را تا حدی کاور میکنند و زمان کمتری برای آرایش روزانه از شما می گیرند.
کرم مرطوب کننده رنگی چیست؟
همانطور که از نام کرم میتوان حدس زد ، کرم مرطوب کننده رنگی به صورت همزمان پوست را آبرسانی کرده و رنگ پوست را تغییر میدهد ، اگر رنگ پوست شما ناهماهنگ است میتوانید با استفاده از مرطوب کننده رنگی پوستتان را کاور و یکدست کنید.
غلظت پیگمنت های رنگی استفاده شده در مرطوب کننده ها ملایم است و پوشش آنها مانند مواد زیر ساز آرایش است و با رنگ های متنوع و متناسب با رنگ پوست های مختلف وارد بازار شده اند. در ترکیب کرم های مرطوب کننده رنگی از موادی مثل جاذب رطوبت ، آنتی اکسیدان ها ، اکسید آهن و اکسید تیتانیوم استفاده شده بنابراین در فصل پاییز و زمستان که پوست بیشتر دچار خشکی می شود مناسب تریند.
تفاوت کرم مرطوب کننده رنگی و زیرساز آرایش
رنگدانه استفاده شده در کرم ها معمولا از جنس اکسید تیتانیوم است و تفاوت اصلی کرم مرطوب کننده رنگی با زیرساز آرایش در غلظت این ماده شیمیایی است.
در اغلب موارد کرم های زیر ساز آرایش مقدار بیشتری اکسید تیتانیوم دارند ، حدود 14 – 15 درصد ترکیب این محصولات اکسید تیتانیوم است ولی این ماده شیمیایی در کرم های مرطوب کننده رنگی خیلی کمتر و حدود 3 درصد است که به همان نسبت کاور کمتری روی پوست ایجاد میکند.
از کرم های زیرساز برای پوشش عارضه های پوستی و یک رنگ کردن سطح پوست استفاده می شود بنابراین استفاده از آنها نیاز به قت بیشتری دارد و باید به صورت یکنواخت روی پوست پخش شوند تا پوشش مناسبی ایجاد کننده ولی برای استفاده از کرم های مرطوب کنده رنگی نیازی به دقت ندارید و مانند سایر مرطوب کننده ها میتوانید بدون اسفنج و با دست به پوست خود بمالید.
اگر ظاهر درخشان مرطوب کننده های رنگی به نظرتان مناسب نیست میتوانید با استفاده از پودرهای آرایشی حالت مات به پوستتان بدهید.
اگر تمایل به استفاده از پرایمر به عنوان زیرساز آرایش دارید باید قبل از مرطوب کننده رنگی از پرایمر استفاده نمایید.
مرطوب کننده های رنگی میتوانند عارضه های سطحی ، جوشهای کوچک و لک های کمرنگ را پوشش دهند ولی برای پوشش دادن عارضه های بزرگتر باید از کرم های زیر ساز یا BB کرم استفاده نمایید.
مزایای کرم پودر رنگی
– یکدست و خوشرنگ کردن رنگ پوست
– جایگزین مناسب کرم پودر در پاییز و زمستان
– ایجاد ظاهر طبیعی روی پوست
– جایگزینی مناسب برای زیرسازی که اغلب باعث خشک به نظر رسیدن پوست می شود.
– نیاز کمتر به آرایش و حفظ شادابی و نشاط طبیعی پوست
– پوشش عوارض کم رنگ و کوچک پوستی
– عدم ایجاد احساس سنگینی روی پوست
– طیف رنگی بسیار متنوع
معایب کرم مرطوب کننده رنگی
– مرطوب کننده های چند کاره حاوی ترکیبات ضد پیری پوست هستند ولی مرطوب کننده های رنگی فاقد این ترکیبات اند.
– مرطوب کننده های رنگی ممکن است برای پوست های حساس ایجاد حساسیت کنند.
– ماندگاری و پوشش کمی دارند.
– اغلب ترکیبات ضد آفتاب ندارند یا دارای SPF پایین در حد 15 – 20 هستند.
– نسبت به BB کرم ها قیمت بالاتری دارند.
تهیه کرم مرطوب کننده رنگی در خانه
اگر بعد از این همه تعریف وسوسه شده اید که مرطوب کننده رنگی را امتحان کنید میتوانید به راحتی در خانه با ترکیب کرم زیرساز و مرطوب کننده دلخواهتان ، کرم مرطوب کننده رنگی تهیه کنید.
برای این کار کافیست مقدار کمی کرم مرطوب کننده را با چند قطره کرم زیرساز ترکیب کنید و سپس روی پوست بمالید.
گردآوری : بخش آرایش و زیبایی موزستان